Geen trucjes, maar échte oplossingen!

5 april 2017
Geen trucjes, maar échte oplossingen!

‘In allerlei workshops en trainingen die ik heb gevolgd, leerde ik truckjes om mijn werk beter te kunnen doen. Nú leer ik waar het écht omgaat, namelijk dat ik mijn eigen regie neem, en dat ik míjn eigen manier ontdek om mijn werk beter te doen. Niet de manier van iemand anders’.

Gemeente Haarlem

Deze opmerking kregen wij afgelopen week terug van één van de deelnemers aan onze 3 daagse training Persoonlijk Leiderschap bij de gemeente Haarlem. Hoe doet ú dat? Ondersteunt u uw team bij het ontwikkelen van hun eigen manier van denken en hun eigen truckjes of wilt u dat ze één oplossing volgen en wat anderen handig vinden voor uw medewerkers? Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn als u volledig vrij kon denken. Out the Box. Uw eigen manier, uw eigen aanpak, in samenhang met anderen? In onze beleving ontstaat er dan een enorme drive in medewerkers om op hun eigen manier vorm te geven aan de gevraagde taak. Hun eigen potentieel komt dan vrij. Kortom, uw medewerkers zullen naar eigen kunnen ‘excelleren’. Sterker nog, het ziekteverzuim daalt, het werkplezier stijgt en uw omzet/behalen van ambitieuze doelstellingen…..dat laat zich raden.

Meer weten?

Wilt u weten hoe dat ook in uw organisatie tot stand kan komen? Wij drinken graag een kop koffie met u. Vitaal aan het Werk organiseert allerlei maatwerk trainingen voor overheidsinstellingen, onderwijs en zorg. Voor organisaties die behoefte hebben er uit te halen wat erin zit. Dat noemen wij Leiderschap. Kijk op VitaalaanhetWerk.nl