Langdurig ziek

Wanneer uw werknemer langdurig ziek is, is dat heel vervelend voor uw werknemer, maar ook voor u als werkgever. Het kost u als werkgever veel geld en het brengt ook de continuďteit van uw bedrijf in gevaar. Bij langdurige ziekte moet een werknemer weer gere-integreerd worden in het bedrijf. Re-integratiebureau Vitaalaanhetwerk kan u hierbij helpen.

Langdurig ziek

Ernstige ziekte

Bij ernstige ziekte kan een medewerker weken tot maanden niet in staat zijn om te werken. Wanneer deze medewerker weer aan de beterende hand is, kan de medewerker meestal niet zomaar weer aan de slag. Het zal voor de medewerker nodig zijn om een re-integratietraject te volgen waardoor hij of zij uiteindelijk weer optimaal kan functioneren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij ons kan een werknemer die langdurig ziek is een speciaal re-integratieprogramma volgen waardoor hij of zij weer zo snel mogelijk aan de slag kan. In dit programma genaamd “Vitaal Leiderschap” wordt uw medewerker op fysiek, mentaal en emotioneel vlak behandeld zodat hij of zij weer helemaal tot rust kan komen, aansterkt en uiteindelijk weer ontspannen aan de slag kan.

Vitaal Leiderschap

“Vitaal Leiderschap” is een intensief programma waarin een langdurige zieke werknemer gedurende 10 weken effectief behandeld wordt, waardoor hij of zij weer zo snel mogelijk kan gaan werken. U werknemer heeft in deze periode afspraken met een coach, een personal trainer en een ontspanningstherapeut, waardoor er op verschillende manieren wordt gewerkt aan het herstel.